Новини

03.12.2019

Корпорація CEM представляє нову інноваційну технологію для перетворення та спрощення мікрохвильового розкладання!

Корпорація CEM, провідний постачальник мікрохвильових систем розкладання, запускає нову технологію, яка значно спростить та покращить процес мікрохвильового розкладання зразків загалом.

Нова технологія дозволяє використовувати прості одноразові скляні ємності протягом всього процесу підготовки зразка, починаючи від використання ваги до перебування зразка в аналізаторі. Це включає зважування, мікрохвильове розкладання, розчинення і перенесення в автоматичний пробовідбірник ICP для аналізу. Ці судини з одноразового скла позбавляють трудомісткого завдання промивання судин Teflon® MARS 6 і захищають їх від перехресного забруднення. По всьому світу очікується подача патентних заявок на цю нову революційну технологію, що вимірює температуру за допомогою iWave, а також нову функцію вентиляції та герметизації подвійної дії.

У перспективі цей новий спрощений процес значно розширить використання мікрохвильового розкладання для елементного аналізу. Ці одноразові ємності дозволять клієнтам використовувати мікрохвильову технологію для підготовки проб у блочному розкладанні. Це дозволить скоротити час розкладання від 3-4 годин до менш ніж 1 години за порівнянною пропускною спроможністю.

 

Новини

Новий планетарний кульовий млин PM 300
Вібраційний кульовий млин MM 400 Retsch
Компанія Макролаб ЛТД пропонує нову революційну систему прискореного мікрохвильового розкладання (кислотної мінералізації) BLADE™

Наш адрес

ООО "МАКРОЛАБ ЛТД "
тел.  +38-044-258-34-01
факс +38-044-258-34-02
моб.  +38-050-386-57-70       
         +38-067-537-32-57
e-mail: info@macrolab.com.ua
           www.macrolab.com.ua 

 
 
головна | каталог | сервіс | новини | про компанію | наші партнери | контакти
© 2007 Macrolab. Development by Freesia 2007.