Новини

17.08.2016

mars 6.jpgНовинка від компанії CEM Corporation (США) - лідера у виробництві мікрохвильових систем для прискореної кислотної мінералізації, кислотного розкладання.

Мінералізатор Mars 6 iWave це шосте покоління відомих і добре зарекомендували себе протягом 30 років досвіду роботи більш ніж 20 000 користувачів по всьому світу систем для прискореної кислотної мінералізації.

Компанія CEM Corporation розробила нову систему прискореного кислотного розкладання Mars 6 iWave, де для контролю температури використовується найбільш точний температурний датчик iWave.

iWave_graphic.png

Це безконтактний температурний датчик, який вимірює температуру рідини всередині кожної судини з такою самою точністю, як оптоволоконний контактний датчик контрольної судини. За допомогою цього безпровідного високоточного температурного датчика iWave вимірюється температура рідини зразка у посудині, стінки матеріалу посудини прозорі для нового датчика.

Завдяки безконтактному температурному датчику iWave в системі прискореного кислотного розкладання відбувається найбільш точний контроль температури для досягнення повного розкладання кислоти проби у всіх судинах без ризику перегріву. У системі прискореної кислотної мінералізації Mars 6 iWave є вбудована операційна система Linex, для можливості роботи з Mars 6 iWave за допомогою віддаленого доступу, сенсорний екран, можна керувати системою, як з екрана, так і з комп'ютера, 2 інтернет порти, через які можна зв'язуватися з сайтом виробника та закачувати нові методики.

Робота з кислотним мінералізатором Mars 6 iWave стала ще простішою, зручнішою та швидшою, немає необхідності проведення операцій з приєднання та від'єднання додаткових контактних датчиків та проведення трудомістких зборок контрольної судини.

Завдяки постійним інноваціям, які застосовують фірма CEM Corporation, система для прискореної кислотної мінералізації Mars 6 iWave виводить лабораторну пробопідготовку для подальшого елементного аналізу на абсолютно новий якісний рівень.

Новини

Новий планетарний кульовий млин PM 300
Вібраційний кульовий млин MM 400 Retsch
Компанія Макролаб ЛТД пропонує нову революційну систему прискореного мікрохвильового розкладання (кислотної мінералізації) BLADE™

Наш адрес

ООО "МАКРОЛАБ ЛТД "
тел.  +38-044-258-34-01
факс +38-044-258-34-02
моб.  +38-050-386-57-70       
         +38-067-537-32-57
e-mail: info@macrolab.com.ua
           www.macrolab.com.ua 

 
 
головна | каталог | сервіс | новини | про компанію | наші партнери | контакти
© 2007 Macrolab. Development by Freesia 2007.