Новини

18.10.2019

Мікрохвильова система прискореної кислотної мінералізації (кислотного розкладання) MARS 6 призначена для лабораторного використання для швидкої підготовки органічних, неорганічних і біологічних зразків для подальшого елементного аналізу різними методами.
Завдяки можливості дистанційного керування системою MARS 6 iWave та безконтактного температурного контролю всіх реакторів, система прискореної кислотної мінералізації MARS 6 iWave готова до роботи із найскладнішими зразками.
Особливостями системи мінералізації (кислотного розкладання) MARS 6 iWave є наявність датчиків, що визначають тип і кількість реакторів, а також сотні заздалегідь запрограмованих методів розкладання і прості у використанні реактори для будь-якого застосування.
iWave є безконтактною температурною технологією для системи кислотної мінералізації Mars 6.
У цьому нововведенні використовується технологія Light Emitting Technology (LET), яка зчитує температуру фактичного зразка в реакторі замість того, щоб зчитувати температуру реактора.
Датчики iWave встановлюються в підлогу в порожнині мікрохвильової системи MARS 6. У момент, коли реактор обертається повз датчик iWave, температура вимірюється в режимі реального часу.
Це і робить iWave найточнішим датчиком температури у світі!
Робота з кислотним мінералізатором Mars 6 iWave стала ще простішою, зручнішою і швидшою - немає необхідності проведення операцій з приєднання та від'єднання додаткових контактних датчиків та проведення трудомістких зборок контрольного реактора.
Нові реактори iPrep для MARS 6 iWave
Реактори для розкладання в системі прискореної мікрохвильової кислотної мінералізації Mars 6 iWave.
Реактори iPrep мають вищі експлуатаційні параметри, ніж будь-які інші реактори, і можуть використовувати до двох разів більше проби за один цикл. Більші зразки забезпечують однорідність та збільшують межі виявлення, що є плюсом для будь-якої лабораторії.
Область застосування реакторів iPrep
Кислотне розкладання будь-яких органічних та неорганічних зразків, у тому числі складних, наприклад нафтопродуктів, поліетилену, кевлару, вугілля, тонера, каталізаторів, оксидів та багатьох інших.

Переваги реакторів iPrep
• Швидке та легке складання: реактори закриваються за допомогою ручного ключа, не потрібно приєднувати датчики, немає одноразових або частозамінних частин.
• Завдяки новій технології подвійного ущільнення стало можливим розкладання складних органічних зразків при температурі до 250 °С. Тепер розкладання таких проб, як поліетилен, термопластики, паливо, органічні барвники та ін, відбувається швидше та повніше.
Скидання відбувається дуже акуратно, і всі обумовлені елементи повністю зберігаються в розчині, навіть леткі, такі як As, Se і Hg.
• Об'єм реактора побільшав! Тепер для ряду зразків навішування можна збільшити до 2-х разів у порівнянні з рекомендованою для судин попередніх поколінь.
• Точне вимірювання температури кожного зразка за допомогою датчиків iWave.


Новини

Новий планетарний кульовий млин PM 300
Вібраційний кульовий млин MM 400 Retsch
Компанія Макролаб ЛТД пропонує нову революційну систему прискореного мікрохвильового розкладання (кислотної мінералізації) BLADE™

Наш адрес

ООО "МАКРОЛАБ ЛТД "
тел.  +38-044-258-34-01
факс +38-044-258-34-02
моб.  +38-050-386-57-70       
         +38-067-537-32-57
e-mail: info@macrolab.com.ua
           www.macrolab.com.ua 

 
 
головна | каталог | сервіс | новини | про компанію | наші партнери | контакти
© 2007 Macrolab. Development by Freesia 2007.